När du ska på Festen!

Ska du på festernas Fest? Ska din kompis doktorera? Ska du vara brudtärna, eller är det du själv som ska stå brud? Då är det verkligen Din dag. Dagen som du ska endast ska tänka på dig själv och rå om dig. När man ska äkta sin man, vill man ju se så bra ut som man bara kan och se så där extra vacker ut. Till det hör både att utse den finaste brudklänning som man bara kan tänka sig, och att få den finaste frisyr man bara kan tänka dig.

Klänningen har du säkert redan för länge sedan sett ut och kanske redan hänger på sin plats hos frisören. Kanske du till och med har varit hos frisören och redan gjort en testfrisyr, så att både frisören och du vet ungefär hur den ska bli? Då är det bara att gå till frisören och göra håret så snyggt som det bara kan bli.

De trendigaste uppsättningsfrisyrerna

De mest populära frisyrerna som just nu görs runt om i landets salonger, är de som sätts upp, till synes med en ganska lös, och inte åtstramad frisyr. Den är luftig, med stora lockar och kan vara hetl och hållet uppsatt eller halvt uppsatt. Den kan ha stora lockar eller mindre skruvlockar. De har ofta en ganska spontan look. Många vill ha utan släja, men väljer man att ha en slöja till brudklänningen kan man alltid fästa den i håret så att den stannar kvar där hela dagen och kvällen om man så vill.

Båda dessa frisyrer är ganska typiska för det hårmode som just nu råder. Håret är löst uppsatt (utan att för den sakens skull vara på väg att ramla ner, utan är mycket väl uppsatt, det är bara som det ser ut att vara). Så vill du få den finaste tänkbara brudfrisyren så bör du välja den frisör som kan åstadkomma detta som är så fint och som ska sitta hela dagen och kvällen, fastän du dansar och rör på huvudet och kanske har en slöja, eller både har en och senare tar av den. Till detta behöver man en riktigt duktig frisör som kan göra en snygg frisyr som du kan känna dig ledig och stolt över.

Finns duktiga frisörer i Gävle

Bor du i Gävle, eller i närheten? I Gävle kan du välja många duktiga frisörer som kan hjälpa dig på Din stora dag. Hair city är en av dem som du gott och väl kan välja till din brudfrisyrsuppsättning. De har en eller flera som är särskilt utbildade just för bruduppsättningar och hennes tärnor. Läs mer här: https://www.haircity.se.

29 Feb 2020