Ansiktsvård – några enkla tips

Att bo i Sverige har extremt många fördelar; men det har också nackdelar och det kan förmodligen ditt ansikte vittna om. Menas här, det är ditt ansikte som dagligen utsätts för föroreningar, för smuts, för avgaser och där vi dessutom kan addera starkt solljus – under sommaren – och kalla minusgrader – under vinterhalvåret. Gällande avgaser så är vi relativt förskonade i Sverige; men de finns och de sliter.

Vädret är det utmärkande och det som påverkar vår hud allra mest. I synnerhet då hyn i ansiktet och det som krävs är att man vårdar och ger huden en chans att återhämta sig. Lider du av sämre hud så kan det vara så enkelt att just din hud kräver lite extra ansträngning och omvårdnad. Hur? Vi ger några tips kring ansiktsvård och vi gör det först genom några generella uppmaningar innan vi går igenom steg för steg hur man ska tänka.

 Tips för ansiktsvård – tre budord att luta sig mot.

Ansiktsvård – steg för steg

Här kommer ett schema som du med fördel kan göra till din dagliga rutin då det kommer till ansiktsvård. En rutin som kommer att leda till bättre lyster, färre rynkor och ett fräschare utseende även i övrigt. Kom ihåg att ditt ansikte är det första en ny person ser. Se till att ge ett så bra första intryck som möjligt, det är viktigt.