Hålla formen för festen med träning

De flesta som ska gå till en fest, ångrar sig säkert över att de inte tränade mer. När det är dags för att dra på sig feststassen, då önskar var och en att de hade tränat mer för figurens skull. Nu kanske någon tycker att det är ju inte bara för festens skull som man tränar, och så är det ju. Men man är särskilt glad, när man ska gå på fest, att man har tränat under vardagen.

Det är ju så inne numera med att kunna ha en personlig tränare. Ända sedan Prins Daniel dök upp som Kronprinsessan Victorias personliga tränare, som sedan fick prinsessan och halva kungarikets Sveriges uppskattning, har det varit inne med att ha en personli tränare.

Träning för figuren och hälsans skull

Det sägs ju att det är så bra att träna för hälsans skull. När man tränar mår man bättre, är friskare, lever längre och framför allt, lever mer hälsosamt. Många fina resultat för hälsan får man om man tränar; bättre blodtryck, bättre hjärta, ett psykiskt välmående och många andra hälsoförmåner. Men som grädde på moset, så får man en så fin figur. Man blir slankare, magen blir vältränad och får fina muskler. Man får finare armar och hållning. Allt blir helt enkelt bättre och snyggare med träning.

Hur vill du se ut?

Om du känner för att lära dig mer om träning och kostrådgivning så kan man faktiskt utbilda sig till det vid sidan av sitt eget jobb. Sedan kan man börjar jobba osm personlig tränare och kostrådgivare i liten skala, på sin fritid, och sedan utöka det arbetet ju fler kunder som du får. Tänk dig att du får betalt för att träna, istället för det omvända! Inte så tokigt, helt enkelt. Hur du kommer att känna dig och se ut, är ju upp till dig nu. Ingen annan kan ju göra det åt dig. Den som vill vara fin, får lida pin, men det gäller ju inte träning. Det är ingen pina att träna, tvärtom så mår man ju så bra av träning.

Utbilda dig till tränare

Det är ingen dum idé att utbilda sig till tränare, om man vill träna och lära sig mer om hur man ska äta för att må bra. Och man måste inte sluta på sitt jobb, heller, då man kan utbilda sig till tränare under sin fritid och gå utbildningen på distans. Här kan du läsa mer om utbildning till personlig tränare på: https://ptdistans.nu

29 Jan 2020