Föryngra ditt ansikte med trådlyft

Hur kan en tråd göra dig yngre? Ja, den kan förstås inte ändra födelsedatumet men den kan helt klart få dig att se yngre ut på ett enkelt sätt utan att ge stora hål i plånboken. Genom att genomgå ett så kallat trådlyft, eller V Soft Lift som metoden egentligen heter internationellt, får du en stramare, mer spänstig hud som också ger dig mer lyster.
Det går till så att en syntetisk tråd (som självklart är steriliserad) förs in i huden med hjälp av en nål. Tråden har hullingar som behandlar huden inifrån och kommer åt kroppens eget kollagen med en stimulerande effekt. Kollagen är en naturlig del av huden som ger en föryngrande effekt.

Det här är en alternativ metod till kirurgi, det är alltså inga skalpeller inblandade utan den läkare som behandlar dig för bara in tråden i huden för att påverka kroppens egen föryngringsprocess. Också äldre hud byts ju ut av kroppen, den här metoden hjälper kroppen på traven. Det ger omedelbar synlig effekt, vilket du antagligen är ute efter då kroppen blivit äldre och inte längre har lika lätt att föryngra sig på egen hand.

Prisvärd skonsam metod

De den här metoden V Soft Lift inte är kirurgi, det betyder det att du inte behöver invänta en läkningsprocess innan du kan se resultat. Själva behandlingen tar uppemot en timme i anspråk av din tid. Direkt efter behandlingen kan du se att ditt utseende förbättrats och fortsätta att leva ditt liv som vanligt. Men det slutar inte här. Under de närmaste veckorna fortsätter hullingarna längs tråden att bearbeta din hud. Det ger ingen smärta men däremot den föryngrande effekten som också leder till bättre lyster i huden. Behandlingen kan successivt ge bättre och bättre resultat upp till ett par månader efter din behandling. Det bästa resultatet kan komma efter ett par månader.

Det här är en skonsam metod som inte lämnar några ärr efter sig i din hud. Den är också riktigt prisvärd jämfört med till exempel kirurgi och i jämförelse med andra sorters behandlingar som också ger ett ansiktslyft. I och med att du inte blir behandlad genom skalpell eller genom att spruta in några främmande föremål i huden ger den här metoden i regel inga komplikationer. Efteråt kan du känna en lättare svullnad i huden eller du kan få ett blåmärke på den del av ansiktet som behandlats. Men det är en enkel metod som innebär mycket liten påfrestning på kroppen. Därför kan också den här behandlingen utföras på samma sätt upprepade gånger. Med tanke på att behandlingstiden är kort, du får ett omedelbart resultat som också går att upprepa så är det här en metod som fungerar och inte kräver lång planering innan den ska genomföras för första gången.

Viktigt att veta är att du bör vända dig till en utbildade läkare som har certifikat för att utföra V Soft Lift, alltså ett trådlyft.

15 Dec 2016