Fixa rumpan som Kim Kardashian!

Du har väl sett Kim Kardashians snygga rumpa. Nu är det ju inte bara rumpan som är snygg på Kim Kardashian, men hennes rumpa har satt igång en trend, åtminstone bland skönhetsmedvetna tjejer och killar. Det är många som skulle göra mycket för att få en rumpa som hon har. Det märkliga är att fastän hon har fått två barn, verkar det inte ha påverkat hennes kropp nämvärt. Det är inte dåligt jobbat. Många kvinnor märker att när de väl får barn, förändrar hormonerna kroppen så den knappt är igenkännbar efter det. Då är det så stor skillnad på kroppen före och efter graviditet och födsel. Men det finns bra sätt att bli av med gravidkroppen en gång för alla.

Tänk att man kan flytta volymen från midjan till rumpan

Många har för mycket fett kring midjan och vill mer än gärna lyfta fettet från magen till rumpan i stället. Hur många känner inte du som önskar att man kunde göra just det? Och det går alldeles utmärkt att göra det. Går du till en skönhetsklinik i Stockholm har du möjlighet att göra just det. Då avlägsnar man fettet från magen i några omgångar så att kroppen hinner anpassa sig efter fettsugningen. Efter det injicerar man det i rumpan i stället.

Metoden heter "Brazilian Butt Lift" och innebär att man använder sig av kroppens eget fett för att "skulptera" om kroppen. Man tar då fett från ställen som patienten, du alltså, önskar få fett avlägsnat och injicerar det på de ställen där du önskar det. I och med att man använder sig av kroppens eget fett, stöter inte kroppen bort det, och man vet att kroppen anpassar sig till det man åtgärdar.

Har man inget fett kan man operera in implantat

Har du inget fett i magen att tala om, men önskar dig en snygg rumpa, likt Kim Kardashian, eller efter den form som du önskar kan du operera in ett implantat som har den form som du önskar och ändå. Operationen är inte på något sätt komplicerad, utan enkel för dig som patient. Även om själva operationen inte är det minsta komplicerad är det ändå viktigt att du tar det lugnt efteråt och låter kroppen återhämta sig efter operationen, och framför allt inte sitter på rumpan de närmaste veckorna efter en operation. Som du förstår, kommer det att forma om rumpan på ett sätt som inte är bra och som motverkar den form på rumpan som du önskar dig.

Läs mer här om skönhetskliniken som skulpterar din kropp så att du får ett riktigt rumplyft på: rumplyft.nu.

12 Sep 2018