Är du trött på att sminka dig varje dag?

Varje morgon står du framför spegeln och försöker få till dina ögonbryn och läppar. Sedan ska allt tas bort på kvällen. Visst skulle det vara skönt att slippa? Att vakna och vara klar för dagen.

De flesta av oss tycker att vi behöver någon liten förstärkning av utseendet. Det kan vara ögonbrynen och läpparna, men det kan också vara korrigering av pigmentfläckar eller annat. Vi är vana vid att sminka oss, mycket eller lite, men dagligen. Men så börjar kanske synen försämras lite och det blir allt svårare att få till en snygg sminkning. Eller så gör träningen att inget smink sitter kvar ordentligt. Tänk att slippa allt det där. Testa permanent makeup eller så kallad kosmetisk micropigmentering i Göteborg.

Vad kan man göra på en salong?

Micropigmentering passar dig som vill förstärka och jämna till dina ögonbryn. Det är också lämpligt om du vill markera din läppkontur. Man kan även få hjälp med att kamouflera ärr, eller brännmärken. Man tillför då ett hudnära pigment som effektivt döljer ärret. Har man genomgått en bröstreduktion och vill snygga till bröstvårtorna kan man göra en vårtgårdspigmentering. Det finns många mindre områden man kan vilja få hjälp med och det är väldigt individuellt vad man tycker är viktigast. Men gemensamt för de flesta som söker sig till salongen är att man tycker det är skönt att kunna se bra ut i alla situationer och väder. Att vakna “färdigsminkad” och slippa tvätta av sig allt på kvällen är en lyx värd att unna sig. Läs mer om permanent makeup på denna webbsida: https://www.permanentmakeupgöteborg.se 

23 Nov 2020